Szolgáltatásaink

Adótanácsadás

A mai világban nem könnyű megfelelni az adóhatóság által szabott feltételeknek és tapasztalat nélkül a szabályok nyomonkövetése sem egyszerű. Mi testreszabottan a lehető legmegfelelőbb megoldást nyújtjuk ügyfeleinknek. Ezzel az adóhatóság nyomasztó terhét veszük le az Ön és cége válláról.

Üzletviteli tanácsadás

Amely során munkatársaink átvizsgálják cége teljes működését. Az adatgyűjtést követően egy részletes megoldástervezetet készítenek és cége napi tevékenysége során fellépő problémáira is találnak megoldásokat.

Könyvelés

A könyvelési munkákat gyorsan és precízen végezzük, az ügyfeleinket időben tájékoztatva kötelezettségeiről ill. lehetőségeiről, gyakori hasznos tanácsádással. A felügyeleti szervekkel való kapcsolattartás és ügyintézés is a mi feladatunk. Ez magában foglalja az összes bevallás, jelentés és beszámoló elkészítését is.

Bérszámfejtés

Modern informatikai hátterünkkel gondoskodunk a megbízható és gyors bérszámfejtésről, továbbá az ezzel kapcsolatos egyéb bevallások, jelentések elkészítésével és a megfelelő szervekhez történő eljuttatásával.

Könyvvizsgálat

Szakképzett könyvvizsgálóink a lehető legnagyobb körültekitéssel járnak el elősegítve cégének hibátlan működését. Amennyiben cégének nem kötelező a könyvvizsgálat, érdemes végig gondolnia az ezzel járó előnyöket.